Hulahoppen
Hulahoppen
Trekanten 5-7
6500 Vojens
Hulahoppen@haderslev.dk
7434 5200
40106802

Kalender

Hulahoppen er en integreret institution fra 0 - 6 år.

Værdier

Værdier i Hulahoppen

Overordnede pædagogiske principper for Hulahoppen

Bestyrelsen for Hulahoppen har fastsat nogle grundlæggende principper, som er rammesættende for det daglige pædagogiske arbejde i institutionen. Disse principper er udarbejdet med stor respekt for Hulahoppens værdigrundlag -  og afspejler sig i den dagligdag alle møder i institutionen.

 

 • Styrke sundhed for børn og voksne

  Sundhed er Hulahoppens fundament. Alle i Hulahoppen skal føle sig set og hørt i respekt for den personlighed hver enkelt person har.

  Fysisk aktivitet og udfoldelse skal være en mulighed både ude og inde, og børnene skal så vidt muligt være ude hver dag.

  Hver dag skal alle have muglighed for sund og varieret kost fra Hulahoppens eget køkken.

  Hygiejne skal være i fokus, og skal være en integreret del af hverdagen.     

   

 • Styrke fællesskabet for børn og voksne

  Børn, forældre og ansatte er forpligtet til at bidrage til fællesskabet med respekt for den enkelte. Børnene i Hulahoppen skal føle de har et fællesskab med deres stue, men det skal også være muligt for alle børn at danne tætte relationer på tværs af stuerne.

   

 • Styrke forældresamarbejdet

  Både forældre og personale er forpligtet til i dialogen og kommunikationen, at holde den gode tone, og der skal være fokus på, at løbende dialog personale og forældre imellem sker ofte.

   

 • Styrke både børn og voksnes kreativitet

  Der skal være rig mulighed for kreative læringsmiljøer for børnene både ude og inde. De voksne skal have rum og mulighed for at tænke ud af boksen, og komme med idéer hvor husets muligheder bliver udforsket og brugt på alternative og nye måder.   

   

   Aktiviteter

www.infoba.dk/documents/handler.ashx?did=3426